Bejelentkezés
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Kapcsolat
Kapcsolat

Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség

1012 Budapest, Logodi u. 44/C/1.


Irodánk címe: 1107 Budapest, Ceglédi út 30. ELŐZETES EGYEZTETÉS ALAPJÁN.


Telefonos elérhetőségek:

Mobil: +36 30 639 8328

Email: iroda@ktv.hu 

Lorem ipsum
Tagságunk az 5G Koalícióban.
5GK Elnöksége 2018.02.28 napon többséggel elfogadta a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség csatlakozási kérelmét a Magyarországi 5G Koalícióba. A döntés értelmében a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség is az 5GK tagjává vált.
  • 5G Stratégia munkacsoport: A stratégiai munkacsoport célja javaslatok és ajánlások készítése a készülő Magyarországi 5G stratégiához, különös tekintettel az ország számára fontos intézkedési feladatokra.  
  • Hálózatfejlesztés és infrastruktúra: Hálózatfejlesztési javaslatok kidolgozása az új hálózati architektúrára és az 5G bevezetése kapcsán felmerül technológiai kihívásokra tekintettel.
  • Alkalmazások és mintarendszerek: Az 5G-re épülő alkalmazások beazonosítása, a magyar piac számára potenciális versenyelőnyt biztosító alkalmazások kiemelésével, így az agrárium, a járműipar, és az okosváros fejlesztésekre fókuszálva.
  • Tesztkörnyezet: Javaslatok és ajánlások a kialakítandó tesztkörnyezet vagy tesztkörnyezetek műszaki, technológiai, infrastrukturális igényeire, különös tekintettel a konfigurálható 5G hálózatokra.
  • Nemzetközi együttműködések: Lehetséges határmenti közös projektek kialakítása, együttműködések megvalósítása, EU-s kutatás-fejlesztési pályázatok és források beazonosítása.MHKSZ © 2012